• Trendaavat haut
Maksa myöhemmin valitsemalla Klarna

Tilaa

Tilaa nyt ja maksa jopa 30 päivää myöhemmin.

Kokeile

Kokeile tuotteita ja päätä sitten mitkä tuotteet haluat pitää ja maksat vain niistä.

Maksa

Valitse "Maksa myöhemmin Klarnalla" kassalla yhdellä napsautuksella, maksutietoja ei tarvita tässä vaiheessa.

Tilauksesi lähetetään ja saat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, miten voit maksaa.

Miksi käyttää Klarnaa? Älä enää koskaan missaa halutuimpia julkaisuja, valitse Klarna kassalla ja maksa vasta toimituksen jälkeen. Klarnan avulla voit kokeilla tuotteita ennen ostopäätöstä, ja maksat vain tuotteista, jotka haluat pitää. Maksa jopa 30 päivää tilauksen lähettämisen jälkeen.

Olenko oikeutettu käyttämään Klarnaa?

  • Sinun on oltava yli 18-vuotias
  • Sinulla on suomalainen pankkitili
  • Sinulla on kotiosoite Suomessa

FAQs

Mikä on Klarna?

Klarna on ruotsalainen luotonantaja, joka tarjoaa sääntelemättömiä, korottomia luottoja. Klarna tarjoaa sujuvan maksamisen yli 70 000 verkkokaupalle. Yli 60 miljoonaa kuluttajaa maailmanlaajuisesti on luottanut siihen, että Klarna hoitaa heidän maksunsa turvallisesti.

Mitkä ovat maksuvaihtoehtoni Klarnan kanssa?

Jos päätät maksaa myöhemmin Klarnan korottoman luoton avulla, voit ostaa nyt ja saada maksuaikaa jopa 30 päivää. Voit maksaa ostoksesi luotto- tai pankkikortilla.

Mitä minun on ilmoitettava ostoa tehdessäni?

Jos haluat maksaa Klarnalla, sinun on ilmoitettava matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kaikki vahvistukset lähetetään sähköpostitse. On tärkeää, että annat meille oikeat tiedot, sillä muuten et saa maksutietoja ja voit joutua maksamaan myöhästymismaksuja.

Minut on ohjattu Klarnan sivustolle - onko se oikein?

Kyllä. Jos olet valinnut maksuvaihtoehdoksi "Maksa myöhemmin", Klarna lähettää sinulle sähköpostia, jossa on lisätietoja maksamisesta. Sähköposti sisältää linkin Klarnan maksusivustolle, jossa voit suorittaa maksun Klarnalle kortillasi tai pankkisiirrolla.

Mitä tapahtuu, jos teen palautuksen?

Jos olet tehnyt osittaisen palautuksen, sinulle lähetetään päivitetty lasku, kun size? on vastaanottanut palautuksen. Jos palautat koko tilauksen, lasku suljetaan sen jälkeen, kun palautus on vastaanotettu.

Entä jos en maksa ajoissa?

Jos et maksa 30 päivän kuluessa, sinulta peritään viivästysmaksuja. Varmistaaksemme, että maksat ajallaan, Klarna lähettää kolme maksumuistutusta.

Jos tilauksesi arvo on yli 20 puntaa, veloitamme sinulta 5 puntaa myöhästymismaksua. Jos saat vain osan tilauksestasi ja tilauksen kokonaisarvo on enintään 20 puntaa, myöhästymismaksu on vain 25 % tilauksen ostohinnasta. Esimerkiksi jos tilauksesi kokonaisarvo on 16 puntaa, sinulta peritään 4 punnan suuruinen myöhästymismaksu, joka on 25 % 16:sta punnasta.

Sinulta peritään enintään kaksi myöhästymismaksua Maksa myöhemmin -tilausta kohden. Emme peri myöhästymismaksuja, mikäli puuttuva summa on alle 1 punta.

Jos et ole vieläkään maksanut velkaasi 14 päivän kuluttua kolmannesta muistutuksesta, tietosi luovutetaan perintätoimistolle, mikä voi vaikuttaa luottokelpoisuuteesi.

Klarna ei hyväksynyt hakemustani.

Klarna on kolmannen osapuolen maksupalvelu, joten emme voi vaikuttaa palvelun tekemiin päätöksiin. Jos Klarna ei hyväksy sinua palvelunkäyttäjäksi, sinun on otettava suoraan yhteyttä heihin, sillä me emme valitettavasti voi auttaa asiassa. Ole yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun live-chatin kautta tai soita numeroon 09 - 425 99 771.

Vaikuttaako Klarna luottotietoihini?

Klarna voi suorittaa luottotietojen tarkistuksen, joka ei vaikuta asiakkaan luottotietoihin ja joka näkyy luottotiedoissasi vain sinulle ja Klarnalle. Klarna jakaa tietojasi muiden luotonantajien kanssa, joten maksuviivästykset voivat vaikuttaa luottotietoihisi.

Miten voin ottaa yhteyttä Klarnaan?

Vieraile asiakaspalvelun live-chatissa tai soita 09 - 425 99 771, maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00, pyhäpäivisin suljettu.

Lataa meidän sovellukset

Osta ympäri vuorokauden käyttämällä applikaatiota. Saavuta tarjoukset & osta viimeisimmät liikkeessä.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta

Uutiskirjeen tilaus

Loading
Hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal logo Klarna logo
Vieraile yrityksemme sivuilla   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports Fashion Plc, Kaikki oikeudet pidätetään.
Loading