• Trendaavat haut

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Yrityksen nimi: size? (JD Sports Fashion Plc:n alla)

Rekisteröintitunnus (UK): 01888425

Alue: Suomi

  1. Parhaat palat

Käytämme tietojasi ainoastaan parantaaksemme size?-kokemustasi

  1. Läpinäkyvyys

Kommunikoimme suoraan ja rehellisesti – no stress, no worries

  1. Ei roskapostia

Sinä valitset mitä ja miten kommunikoimme sinulle

  1. Turvallinen ja luotettava

Henkilötietosi ovat turvassa 24 / 7

Kaikki mitä teemme size?:lla on asiakkaitamme varten! Asiat muuttuvat, mutta ei ole syytä huoleen. Suhtaudumme asiakkaidemme turvallisuuteen äärimmäisellä vakavuudella. Sitoudumme suojelemaan tietojasi, jotta voit huoleti shoppailla kanssamme. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä @Privacy.Support@jdplc.com.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. On tärkeää, että ymmärrät, miten hoidamme henkilötietojasi ja miten voimme varmistaa, että noudatamme tietosuojalakien ja -sääntöjen mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme asianomaisella alueella (mukaan lukien niihin liittyvät ohjeet) (tietosuojasäännökset). Tämä tietosuojaseloste kertoo, miten me keräämme, käytämme, tallennamme ja jaamme henkilötietojasi.

Jos sinulla on kysyttävää tämän käytännön suhteen tai yleisesti, miten henkilötietosi käsitellään meillä, ota yhteyttä tietosuojaosastoomme kirjeitse osoitteeseen Hollinsbrook Way, Pilsworth, Bury, Lancashire, BL9 8RR; sähköpostitse osoitteeseen Privacy.Support@jdplc.com tai customer.service@size.co.uk.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia henkilötietoja, joita keräämme sinusta, kun:

  • Vierailet verkkosivuillamme ja/tai käytät mobiilisovellustamme;
  • Ostat tuotteita meiltä;
  • Shoppailet jossain myymälässämme;
  • Otat meihin yhteyttä esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai lähettämällä lomakkeen verkkosivuillamme ja/tai mobiilisovelluksessamme.

KEITÄ OLEMME?

Size? on JD Sports Fashion plc -yhtiö. Tietosuojakäytäntöä kuvailtaessa on käytetty termiä "me" sen eri muodoissa. Tätä käytetään viittaamaan kokonaisuuteen JD Sports Fashion plc.

Tietosuojalakeja varten tietojasi hallitseva rekisterinpitäjä JD Sports Fashion plc.

 

JD GROUP NETTISIVUT (MEIDÄN “NETTISIVUT”)

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINUSTA?

Keräämme nimesi ja yhteystietosi (mukaan lukien osoite, puhelinnumero, tilauksen tiedot ja laskutustiedot (jos ostat tuotteita)) mikäli sinulla on tili kanssamme, teet ostoksia verkossa kanssamme, osallistut kilpailuumme tai vastaat kyselyymme.

Keräämme myös tietoa vuorovaikutuksestasi asiakaspalvelumme, myymälämme, verkon tai sovellusten kautta. Esimerkiksi, kun soitat asiakaspalveluumme, keräämme muistiinpanoja keskustelusta ja kysymyksistäsi. Ajoittain voimme tallentaa puhelut koulutus- ja kehitystarkoituksiin. Keräämme myös tietoa ostoksistasi, tallennetuista kohteistasi, maksutiedoistasi, osallistumisestasi kampanjoihin ja kanta-asiakasohjelmiin, valituksistasi ja tekemistäsi kommenteista sekä ostomieltymyksistäsi. Keräämme myös valvontakamerakuvia kaikissa myymälöissämme.

Joka kerta kun vierailet jollain verkkosivullamme ja jos käytät mobiilisovelluksiamme, keräämme automaattisesti myös tietokoneesi tietoja muun muassa IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi. Teemme tämän, jotta voimme analysoida, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustojamme ja mobiilisovelluksiamme (mukaan lukien käyttäytymismallit ja käyntien seuranta useissa laitteissa). Teemme tämän vakiinnuttaaksemme käyttäjiämme sekä pystyäksemme hallitsemaan paremmin tiliäsi ja parantamaan verkkokokemustasi. Keräämme myös tietoja aktiivisuudestasi verkkosivustoillamme, kuten esimerkiksi mitä laitetta käytät ja mitä tuotteita tarkastelet.

Joka kerta kun vierailet myymälöissämme, sinulla voi olla vaihtoehto toimia kanssamme digitaalisesti esimerkiksi osallistumalla kampanjaan tai kilpailuun, pyytämällä sähköistä kuittia tai tekemällä ostoksesi käyttäen mobiilimyyntipistettä. Jos annat meille henkilökohtaisia tietojasi myymälässä, voimme yhdistää nämä tiedot hallussamme oleviin tietoihin, jotka liittyvät aiempiin online- ja offline-ostokokemuksiisi ja vuorovaikutukseesi kanssamme. Teemme näin ymmärtääksemme asiakkaitamme paremmin, jotta voimme parantaa palveluitamme ja vuorovaikutustamme (mukaan lukien kampanjat) heidän kanssaan. Jos saat meiltä sähköpostimarkkinointia, keräämme myös rajoitetusti tietoja vuorovaikutuksestasi markkinointisähköpostien kanssa, mikä rajoittuu siihen, avaatko sähköpostiviestin ja/tai klikkaatko linkkiä sähköpostiviestissä. Teemme näin ymmärtääksemme, miten sitoutunut olet markkinointiimme, jotta voimme räätälöidä sinulle lähettämiemme viestien määrää parantaaksemme kokemustasi kanssamme.

Size?:n evästekäytännön lukemalla saat lisätietoja siitä, mitä tietoja kerätään automaattisesti, kun käytät size?:n verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia.

Huomaa, että ajoittain yhdistämme omista lähteistämme kerätyt henkilötietosi niihin tietoihin, joita saamme muilta tahoilta.

MISTÄ SAAMME KAIKEN INFORMAATION?

Keräämme tietojasi suoraan sinulta joko antamiesi tietojen tai niiden tietojen avulla, joita keräämme, kun vierailet sivuillamme, mobiilisovelluksissamme, myymälöissämme tai kommunikoidessasi kanssamme. Saatamme myös saada tietoja kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien vähittäiskaupan analysointiyrityksiltä, kuluttaja-analyysiyrityksiltä, luottoluokituslaitoksilta sekä julkisesti saatavilla olevista lähteistä. Keräämme kaiken tämän tiedon, jotta voimme paremmin ymmärtää asiakkaiden väestötieteellisiä ja kaupallisia käyttäytymismalleja. Tällaiset tiedot ovat aggregoidussa ja/tai anonymisoidussa muodossa, joten ne eivät anna meille tietoja yksittäisistä henkilöistä.  

Tiedot, jotka annat meille

Jaat tietojasi kanssamme:

·         Täyttäessäsi lomakkeita myymälässä tai verkkosivustoillamme ja/tai mobiilisovelluksissamme, mukaan lukien kerrat, kun ostat tuotteita verkossa, vastaat asiakaskyselyyn, luot asiakastilin verkkosivustollemme ja/tai mobiilisovellukseemme ja/tai ilmoitat halukkuudestasi vastaanottaa markkinointimateriaalia ja uutiskirjeitä

·         Vastatessasi kyselyyn tai osallistuessasi kilpailuihimme

·         Kommunikoidessasi kanssamme kasvokkain, puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin, joka liittyy asiakastiliisi, ostoksiisi tai mahdolliseen valitukseen.

Sinulla ei ole velvollisuutta toimittaa meille henkilötietojasi. Jos et kuitenkaan anna meille henkilötietoja, emme välttämättä voi täyttää tilaustasi, tarjota muita palveluita tai vastata kyselyihisi.

 

Tiedot, jotka keräämme sinusta

Keräämme tietoja sinusta kun:

·         vierailet nettisivuillamme ja/tai mobiilisovelluksissamme, mukaan lukien vierailuidesi yksityiskohdat, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen IP-osoitteen, MAC-osoitteen, tietoliikenteen, sijaintitietojen, kirjautumistietojen, aikavyöhykeasetustesi, selainversiosi, selaimen laajennustyypin ja -version, käyttöjärjestelmän, weblogien, evästeiden ja muun viestinnän jättämän datan sekä käyttämiesi lähteiden perusteella. Lisätietoja saadaksesi, lue size?:n evästekäytäntö;

·         Kun linkkaat Twitter-, Instagram- tai Facebook-tilisi asiakastiliimme pystyt kirjautumaan helposti ja turvallisesti sivuillemme ja/tai mobiilisovelluksiimme luomatta uutta tiliä.

·         Vieraillessasi liikkeessämme, mukaan lukien videokuvatallenteet, osallistuessasi myymälän kilpailuihin tai kampanjoihin, pyytäessäsi sähköistä kuittia tai tehdessäsi ostoksia käyttäen mobiilimyyntipistettä, kuten kioskia;

-Kun lataat ja käytät sovellustamme, saatamme käyttää sijaintitietojasi (mutta vain siinä tapauksessa, että olet antanut suostumuksesi sijaintitietojesi jakamiseen meille)

·         Ollessasi yhteydessä meihin tuotteen, palvelumme, valituksen, kysymyksen tai muun palautteen osalta. Ajoittain tallennamme asiakaspalveluumme tulleet puhelut koulutus- ja kehityssyistä.

 

Tiedot, joita keräämme muualta

Keräämme henkilötietoja sinusta muilta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien:

·         Saadessamme tietosi toiselta yritykseltä fuusioiden tai yritysostojen yhteydessä

·         Brändikumppaneiltamme, esimerkiksi heidän kanssaan toteuttamiemme yhteisten kampanjoiden ja kanta-asiakasohjelmien yhteydessä.

MIKSI TARVITSEMME TIETOJASI?

Tärkein tarkoituksemme tietojesi keräämisessä on toimittaa sinulle ongelmitta tilaamasi tuotteet sekä lähettää sinulle tarjouksia ja tietoa niistä tuotteista, joista saatat olla kiinnostunut.

Käytämme tietojasi:

  • Toimittaaksemme sinulle tuotteet, jotka olet ostanut meiltä ja sen lisäksi myös ostotodistukset ja päivitykset tilauksen tilaa koskien;
  • Vastaanottaaksemme maksusi sekä käsitelläksemme palautuksia ja vaihtoja;
  • Antaaksemme asiakaspalvelua ja asiakastukea;
  • Kehittääksemme tuotteita ja palveluamme, sinun ostokokemuksiasi ja vuorovaikutustamme kanssasi – mukaan lukien analysoimalla meille antamiasi tietoja (sekä verkossa että myymälässä)
  • Kehittääksemme nettisivujamme ja mobiilisovelluksiamme, asettaaksemme sinulle oletusasetuksia joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme taikka markkinoinnissamme (esimerkiksi kieli- tai valuuttasetukset ja/tai käyttääksemme sijaintiasi näyttääksemme tietoja paikallisista myymälöistä tai ilmoittaaksemme sinulle erityisistä tapahtumista lähelläsi tai tarjotaksemme tilauksillesi parhaat toimitusvaihtoehdot) sekä huolehtiaksemme, että sisältö on esitetty sinulle parhaimmalla mahdollisella tavalla;
  • osana yhteisiä kampanjoita ja kanta-asiakasohjelmia valittujen kolmannen osapuolen brändikumppaneiden kanssa;
  • Tuottaaksemme sinulle haluamaasi, tai meidän sinulle suosittelemaa, informaatiota. Saatamme lähettää sinulle markkinointipostia sähköpostitse, tekstiviestitse, push-ilmoituksella (jos olet sovelluksemme käyttäjä) sekä postilla. Tämä on sisältöä uusimmista tuotteistamme tai tarjouksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua;
  • Tutkiaksemme asiakkaidemme mieltymyksiä sekä tunnistaaksemme trendituotteita;
  • Suorittaaksemme kyselyjä sekä kilpailuja;
  • Informoidaksemme sinua muutoksista sekä tuotteistamme;
  • Pitääksemme liikkeemme turvallisina (muun muassa valvontakameratallenteiden avulla);
  • Ennaltaehkäistäksemme ja havaitaksemme mahdollisia rikoksia (esimerkiksi valvontakameroita käyttämällä liikkeissä).

TIETOJESI KÄYTTÄMISEN PERUSTA

Lakisäädösten noudattaminen

Yrityskonsernina meidän on noudatettava tiettyjä lakeja ja meidän on varmistuttava henkilöllisyydestäsi petosten ja rikollisuuden ehkäisemiseksi. Jos et anna tarvittavia henkilökohtaisia tietoja rekisteröityessäsi / kun käytät verkkosivustoamme ja/tai mobiilisovelluksiamme, voi tämä tarkoittaa, ettemme pysty toimittamaan tuotteitamme sinulle. Kaikkien tilauksen tekoon vaadittavien tietojen tulee kohdata lain asettamia vaatimuksien kanssa. Et voi vastustaa käsittelyä tai pyytää poistamaan henkilötietojasi siltä osin kuin se kuuluu tähän kategoriaan.

Tarvitaan oston tekemiseen tai sen suorittamiseen

Kun teet ostoksia kanssamme tai jollakin tuotemerkillämme, sinun ja kyseisen tuotemerkin välille on luotu sopimus. Jotta voimme täyttää sopimuksen mukaiset velvollisuutemme (esim. Salliaksemme sinun tilata ja vastaanottaa tuotteita meiltä), meidän on kerättävä ja käsiteltävä henkilötietojasi. Jos et anna tarvittavaa henkilökohtaista tietoa tilin kirjautumisesta tai tilaus- ja maksutietojen lähettämisestä tai vastustaessasi tämän tyyppistä käsittelyä / harjoittaessasi tietojesi poistamista, emme voi tarjota tuotteitamme sinulle.

Oikeutetut liiketaloudelliset edut

Käytämme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti liiketoimintaamme liittyvien oikeutettujen etujen perusteella, jotta voimme:

  • Toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet ja pyytämäsi ominaisuudet;
  • Tehdäksemme tutkimuksia ja analyyseja siitä, miten asiakkaamme ostavat ja käyttävät tuotteitamme;
  • Toteuttaa kampanjoita ja kanta-asiakasohjelmia, mukaan lukien valikoitujen brändikumppaneiden kanssa yhdessä toteutettavat ohjelmat;
  • Kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme, ostokokemuksia ja vuorovaikutustamme kanssasi.

Kuten alla on osoitettu, välitämme henkilötietosi JDSports Fashion plc:n ja sen konserniyritysten (yhdessä ”JD Group”, lisää tietoa löydät täältä: https://www.jdplc.com/our-group) jäsenille ja muille kolmansille osapuolille. Tämä suoritetaan nojautuen oikeutettuihin liiketaloudellisiin etuihimme.  

Meidän on suoritettava tasapainotesti henkilötietojen keruuta koskien varmistuaksemme voimmeko käyttää oikeutettua etua perusteena henkilötietojen käsittelylle ja että toimintamme on tietosuoja-asetuksen mukaista. Tasapainotestin lopputuloksena (lueteltuna alla) pystymme toteamaan, kaikki olosuhteet huomioon ottaen, että kykenemme käsittelemään tietojasi tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti oikeutettujen liiketaloudellisten etujemme perusteella

Oikeutettu etu

Käyttäessämme oikeutettuja liiketaloudellisia etuja tietojesi käsittelyn perusteena:

·         Molemmat osapuolet hyötyvät tehokkaasta käyttäjätili(e)n hallinnasta (soveltuvin osin);

·         Molemmat osapuolet hyötyvät kotisivujen, mobiilisovellusten ja myymäläkokemusten hallinnasta ja kehittämisestä; 

·         Molemmat osapuolet hyötyvät tuotteiden, palveluiden ja tuen tarjoamisesta sekä niiden kehittämisestä;

-Me hyödymme siitä, että pystymme lähettämään sinulle tuotetarjouksia ja -mainoksia, joista uskoamme sinun olevan kiinnostunut ja joista voit vastavuoroisesti hyötyä. Jos olet ilmoittautunut brändikumppanin kanssa toteutettavaan kampanjaan tai ohjelmaan, yllä sanottu voi pitää sisällään tuotteita ja tarjouksia, jotka on tarjottu saataville yhteistyössä kyseisen brändikumppanin kanssa;

·         Molemmat osapuolet hyötyvät kotisivujen ja mobiilisovellusten päivittämisestä;

  • Molemmat osapuolet hyötyvät saumattomasta (monikanavaisesta) online- ja offline-ostokokemuksesta;

·         Molemmat osapuolet hyötyvät kyvystä noudattaa ja soveltaa sopimuksen mukana tuomia oikeuksia ;

·         Meidän vastuullamme on varmistaa asiakkaidemme terveys, turvallisuus sekä tallennettujen tietojen turvallisuus. On myös oikeutettu etumme huolehtia, että tämä tapahtuu tehokkaasti estäen ja havaiten samalla mahdolliset petokset ja rikokset;

·         Ilman tietojesi käsittelyä emme pystyisi tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme; ja

·         Meillä on oikeutettu etu käsitellä tietojasi yrityskauppojen tai liiketoiminnan uudelleenorganisoinnin yhteydessä. Tällöin tietojasi voidaan jakaa mahdollisen ostajan kanssa tai muutoin, mutta vain siinä määrin kuin se on ehdottoman välttämätöntä.

Tarve

Katsomme, että on perusteltua käsitellä henkilötietojasi edellä kuvattujen oikeutettujen etujen mukaisesti. Käsittelemme henkilötietojasi vain niin pitkälle kuin se on välttämätöntä tässä tietosuojakäytännössä linjatun tarkoituksen saavuttamiseksi.

Henkilötietojen käsittelyn vaikutus

Katsomme, että on perusteltua käsitellä henkilötietojasi edellä mainittujen oikeutettujen etujen mukaisesti, koska henkilötietojesi käsittely ei vaikuta kohtuuttomasti yksityisyyteesi.

Lähetämme sinulle markkinointiviestintää, mikäli et ole kertonut meille, että et halua vastaanottaa markkinointiviestintää ja mikäli olet ostanut samankaltaisia tuotteita ja/tai palveluita samalta brändiltä tai oikeushenkilöltä tai mikäli olet ilmoittanut halukkuutesi vastaanottaa tällaisia päivityksiä (mukaan lukien kolmansien osapuolten päivitykset) esimerkiksi liittyen brändikumppaneiden kanta-asiakasohjelmiin ja kampanjoihin. Nojaamme oikeutettuun etuumme näiden toimenpiteiden osalta, ja sinulla on oikeus vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa ottamalla yhteyttä tietosuojaosastoomme käyttämällä tämän tietosuojakäytännön alussa mainittuja yhteystietoja.

Suostumus

Tulet saamaan markkinointipostia myös, jos olet rekisteröitynyt tai muutoin suostunut vastaanottamaan markkinointiviestejä meiltä – esimerkiksi rekisteröitymällä uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Jos olet sovelluksen käyttäjä ja jos annat meille suostumuksesi, saatamme käyttää sijaintitietojasi lähettääksemme push-ilmoituksia ollessasi myymälämme lähistöllä. Nämä push-ilmoitukset saattavat sisältää sinulle soveltuvia tarjouksia ja mainoksia, jotka ovat voimassa lähistöllä olevassa myymälässä, tai ne saattavat ilmoittaa, että toivelistalle asettamasi tuote on saatavilla lähistöllä olevassa myymälässä.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tämän tyyliseen käsittelyyn milloin tahansa päivittämällä markkinointivalintojasi käyttäjätililläsi, laittamalla push-ilmoitukset/sijaintitietojen jakamisen pois päältä käyttämällä mobiililaitteesi asetuksia ja/tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä tämän tietosuojakäytännön alussa mainittuja yksityiskohtia.   

Kenen kanssa jaamme tietosi?

Emme myy, emmekä tule myymään mitään tietojasi kolmansille osapuolille, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja luottokorttitietosi. Jaamme kuitenkin tietojasi valittujen kolmansien osapuolien kanssa, jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme sinulle sekä lähettääksemme markkinoinnillista viestintää ja parantaaksemme liiketoimintaamme seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Jaamme tietosi muiden JD Groupin jäsenten kanssa, mutta vain tässä tietosuojaselosteessa eriteltyihin tarkoituksiin, jotka pitävät sisällään tietojesi jakamisen muiden JD Groupin jäsenten kanssa konsernianalyysin ja liiketoiminnan tarkoituksiin, jotta voimme parantaa tuotteitamme ja palvelujamme. 

Käytämme myös tarkoin valittuja kolmansia osapuolia auttamaan meitä tarjoamaan sinulle tuotteita, palveluita ja markkinointia. Erityisesti luovutamme tietojasi:

 

  • Yrityksille, jotka tekevät työtä ostosten saamiseksi sinulle, kuten maksupalveluntarjoajille, varastoille, tilauspakkaajille ja jakeluyhtiöille.
  • Luotettavat palveluntarjoajat, kuten markkinointiorganisaatiot, mainoskumppanit, verkkosivustojen hallinnoijat ja muut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluja räätälöimään markkinointiamme sinulle.
  • Luottoluokituslaitoksille, lainvalvonta- ja petostentorjuntaelimille;
  • Brändikumppaneillemme ja luotetuille kolmansille osapuolille, jotta voimme tehdä yhteistyönä mainontaa ja kilpailuja. Jos olet yksi onnekkaista voittajista, voimme jakaa tietosi brändikumppanin tai luotetun kolmannen osapuolen kanssa, jotta ne voivat ottaa sinuun yhteyttä toimittaakseen palkinnon sinulle. 
  • Sinun hyväksymät yritykset, esimerkiksi sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook ja Google.
  • Tarjoamme kolmansille osapuolille yhdistettyjä, mutta anonyymejä tietoja ja analyysejä asiakkaistamme. Ennen kuin teemme niin, varmistamme, ettei sinua tunnisteta.

Jaamme tietosi kolmannen osapuolen toimittajien kanssa vain, kun se on välttämätöntä niille, jotta ne voivat tarjota meille tarvitsemamme palvelut. palveluntarjonnan kannalta.

Voimme luovuttaa tietojasi muille yrityksille fuusioitumisen, yrityshankintojen yhteydessä, maksukyvyttömyystilanteen tai muiden tapauksien yhteydessä. Luovutamme tietojasi vain siinä määrin kuin se on välttämätöntä.

Saatamme joutua luovuttamaan henkilötietojasi kolmansille osapuolille oikeudellisten tai lainsäädännöllisten velvoitteiden noudattamiseksi tai tarvittaessa oikeudellisissa menettelyissä.

TILIEN YHDISTÄMINEN

On tilanteita, joissa yhdistämme voimamme valikoitujen brändikumppaneiden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme uusia tarjouksia ja kanta-asiakasohjelmia. Nämä ohjelmat on suunniteltu tuomaan uusia tuotteita, tarjouksia ja kokemuksia asiakkaillemme ja mahdollistamaan meidät ja brändikumppanimme parantamaan suhdettamme ja kokemuksiamme kanssasi. Näin tehdäksemme:

  • kutsumme sinut rekisteröitymään, jotta kuulet lisää ja saat mahdollisuuden eksklusiivisiin tuotteisiin, kokemuksiin ja tarjouksiin;
  • me ja brändikumppanimme vaihtavat tietoa sinuun liittyen tunnistaakseen tilisi;
  • me ja brändikumppanimme lähettävät sinulle markkinointiviestintää (riippuen markkinointiluvistasi);
  • me joskus jaamme tilaustietoja brändikumppanien kanssa, jotta me ja he voivat paremmin ymmärtää, mitkä heidän tuotteistaan kiinnostavat sinua.

Sinulle toimitetaan tarkempaa tietoa näistä ohjelmista ja siitä, kuinka me ja brändikumppanimme käytämme tietojasi rekisteröityessäsi yhdistämään tilisi.

Mitä automatisoituja päätöksiä teemme sinusta?

Teemme joitakin profiileja sinusta tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi ja kehittämiseksi sekä markkinointimme räätälöimiseksi sinua varten.

Automaattisten päätösten tarkoitus on varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua. Käytämme tietoja, joita tiedämme sinusta. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sukupuolesi, mieltymyksesi, harrastuksesi, kiinnostuksenkohteesi ja ostohistoriasi sekä se, miten suhtaudut meidän sinulle lähettämäämme markkinointiin (kuten selitetty ylempänä), jotta voimme varmistua siitä, että meiltä vastaanottamasi markkinointi ja se, miten verkkosivumme ja mobiilisovelluksemme näkyvät sinulle on sopivaa ja sinulle räätälöityä. 

Mihin tietosi tallennetaan ja kuinka kauan säilytämme niitä?

Siirrot Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan talousalueen ulkopuolella

Tiedot, jotka keräämme sinusta, saatetaan siirtää Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tällaisen siirron kohdalla varmistamme riittävän turvallisuuden tason. Käyttämämme suojatoimet pitävät sisällään Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet ja/tai ”UK Addendum” tai ”UK International Data Transfer Agreement”, soveltuvin osin. 

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa tarkoitukset, joita varten olemme tiedot keräänneet. (ellei sovellettava laki edellytä pidempää säilytysaikaa). Säilytämme tyypillisesti henkilötietojasi kuuden vuoden ajan ostoksesta, jotta voimme käsitellä kysymyksiäsi ja huolenaiheitasi saamistasi palveluista ja tuotteista sekä tuoda tai puolustaa itseämme mahdollisissa oikeustoimissa. Tietyissä tapauksissa tietosi poistetaan paljon lyhyemmässä ajassa, esimerkiksi:

  • Evästeet poistetaan evästekäytäntömme mukaisesti 
  • Valvontakamerakuvia säilytetään 60 päivän ajan
  • Suostumukset markkinointiin päivitetään / poistetaan neljän vuoden kuluttua. Tavoitteemme on kuitenkin markkinoida sinulle niin kauan kuin uskomme, että haluat jatkaa. Teemme päätöksen sen perusteella, kuinka aktiivisesti olet yhteydessä meihin.

Säilytämme myös joitakin tietojasi, vaikka niitä ei tarvittaisi enää palveluidemme tarjoamiseen sinulle, mikäli niitä perustellusti ja välttämättömästi tarvitaan tai vaaditaan lakisääteisten tai lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseen, riitatapausten ratkomiseen, petosten ja väärinkäytösten estämiseen tai ehtojen soveltamiseen. 

Henkilötietojen suojaaminen

Tietojen välittäminen internetin välityksellä ei ole, eikä voi olla, täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietosi, emme voi taata verkkosivuillemme ja mobiilisovelluksiimme lähettämäsi datan turvallisuutta – jokainen lähetys on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn tietoihin.

Mitä tietoja keräämme henkilötietojen lisäksi?

Saatamme myös kerätä ei-henkilötietoja (eli tietoja, jotka eivät nimenomaisesti tunnista sinua) aggregaatteja ja tilastointia varten.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Suojanasi on lukuisia tietosuojalakien nojalla annettuja oikeuksia suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, jotka on esitetty alla. Voit ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön alussa olevien yhteystietojen avulla harjoittaaksesi näitä oikeuksia.

Joissain tapauksissa emme välttämättä kykene suorittamaan pyyntöäsi, jolloin otamme sinuun yhteyttä selittääksemme miksi.

1. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi

Sinulla on oikeus pyytää vahvistus, että henkilötietojasi käsitellään sekä pääsyä antamiisi henkilötietoihin (siten, että toimitamme sinulle kopion tiedoista). Sinulla on myös oikeus pyytää muita tietoja liittyen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi.

2.  Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan henkilötietosi

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi korjausta, jos ne eivät ole totuudenmukaiset tai ne ovat muuten vajaita.

3.  Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos käsittelyn jatkamiselle ei ole syytä. Tämä oikeus on voimassa, jos emme enää tarvitse henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteita sinulle sekä tapauksissa, joissa peruutat suostumuksesi vastaanottaa markkinointitietoja meiltä tai jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä. (Katso alla oleva kohta 6).

 

4.  Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan tai estämään henkilötietojesi käyttö

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan tai estämään henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus pätee silloin, kun uskot henkilötietojen olevan epätäsmällisiä tai jos haluat mieluummin estää henkilötietojesi käsittelyn ennemmin kuin poistaa tietosi tai jos emme tarvitse henkilötietojasi tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty Voit kuitenkin vaatia tietoja käytettäväksi oikeudellisissa vaatimuksissa.

5.  Sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi

Sinulla on oikeus hankkia ja käyttää keräämiämme tietoja sinusta omiin tarkoituksiin muissa palveluissa. Näin ollen kykenet siirtämään tietosi helposti eri organisaatiolle tai vaihtoehtoisesti pyytää meitä tekemään sen puolestasi.

6.  Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä oikeutettujen liiketaloudellisten etujemme perusteella, ellemme pysty todistamaan, että oikeutetut etumme ohittavat oikeutesi tai meidän tarvitsee jatkaa henkilötietojesi käsittelyä oikeudellisissa vaatimuksissa käytettäviksi.

7.  Sinulla on oikeus olla osa automatisoituja päätöksiä

Sinulla on oikeus vastustaa automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointia, jossa päätöksellä on oikeudellinen tai merkittävä vaikutus sinuun

8.  Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, jos nojaamme siihen henkilötietojesi käytössä, esimerkiksi silloin, kun nojaamme suostumukseesi lähettääksemme sinulle markkinointiin liittyvää tietoa.

Markkinointi

Annamme sinulle aina mahdollisuuden valita, tahdotko markkinointiviestintää meiltä vai et esimerkiksi tarjoamalla mahdollisuuksia kieltäytyä vastaanottamasta markkinointia meiltä). Voimme nojata suostumukseesi tai oikeutettuihin etuihimme käsitelläksemme tietojasi markkinointitarkoituksiin, kuten selitetty yllä. 

Ottamalla meihin (Privacy.Support@jdplc.com) yhteyttä voit ilmoittaa meille, että et tahdo markkinoinnillisia viestejä meiltä ja päivitämme tietosi. Voit myös poistua sähköpostilistoilta painamalla sille kuuluvaa painiketta sähköposteissa.

Mitä jos sinulla on valitettavaa?

Jos sinulla on mitään huolenaiheita liittyen henkilötietojesi käyttöön tai olet tyytymätön pyyntösi käsittelyyn taikka haluat muutoin tehdä valituksen, ota yhteyttä tietosuojaosastoomme käyttämällä tämän tietosuojakäytännön alussa annettuja yhteystietoja, jotta kykenemme tekemään parhaamme ongelman ratkaisemiseksi.

Voit myös ottaa tarvittaessa yhteyttä toimintaamme valvovaan tietosuojaviranomaiseen: Information Commissioner's Office, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, www.ico.org.uk.

Muut verkkosivut

Verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksissamme voi ajoittain olla linkkejä kolmansien osapuolien sivuille ja heidän sivuiltaan. Jos napautat linkkejä - huomaat heillä olevan omat tietosuojakäytäntönsä. Emme ota vastuuta näistä käytännöistä tai näiden sivustojen käytöstä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet ilmoittaaksemme sinulle tämän tietosuojakäytännön muutoksista, ja julkaisemme päivitetyt tietosuojakäytännöt tällä sivulla. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 27. helmikuu 2023.

 

Lataa meidän sovellukset

Osta ympäri vuorokauden käyttämällä applikaatiota. Saavuta tarjoukset & osta viimeisimmät liikkeessä.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta

Uutiskirjeen tilaus

Loading
Hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal logo Klarna logo
Vieraile yrityksemme sivuilla   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, Kaikki oikeudet pidätetään.
Loading