• Trendaavat haut

Kumppanuusohjelma

Tietoa meistä

Vuonna 2000 perustettu size? on maailmanlaajuisesti tunnettu jalkineiden ja katuvaatteiden jälleenmyyjä, jonka myymälät sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ympäri Eurooppaa. Size?:n valikoimasta löydät kenkiä, vaatteita, sekä asusteita maailman parhailta tuotemerkeiltä. Size? tarjoaa viimeisimpiä julkaisuja ja yksinoikeudella valmistettuja tuotteita tuotemerkeiltä, kuten: Nike, adidas Originals, FILA, Vans, Converse, Jordan, New Balance, The North Face, Stussy ja monilta muilta.

Miksi sinun kannattaa tehdä yhteistyötä size?:n kanssa?

Yhteistyökumppanit hyötyvät siitä, että size? on korkean profiilin, monikanavainen high street -brändi, jolla on maine halutuimpien, aidoimpien ja eksklusiivisten jalkineiden ja vaatteiden jälleenmyynnistä. Verkkosivustoa ja sovellusta päivitetään jatkuvasti räätälöidyillä markkinointikampanjoilla, erilaisilla mediasisällöillä ja kilpailuilla, mitkä houkuttelevat säännöllisiä käyntejä kaikille niihin liittyville sivustoille.

Säännöllisesti päivitettävän tuotesyötteen avulla varmistetaan, että kumppanuussivustolla voidaan jatkuvasti näyttää uusimmat saatavilla olevat tuotteet.

Yleiset bannerit ovat aina saatavilla ja niitä päivitetään säännöllisesti. Luomme myös uusia kohdennettuja bannereita uusien tuotteiden julkaisuja, kausikampanjoita, erikoistarjouksia ja -kampanjoita varten.

Lopuksi, koska käytämme 30 päivän evästekäytäntöä, ansaitset edelleen provisiota, jos alun perin lähettämäsi asiakas palaa ostamaan meiltä 30 päivän sisällä.

Komissio

Kilpailukykyiset ja joustavat provisioprosentit täysihintaisista ja myynnistä olevista tuotteista sekä erityiset viikoittain korotetut prosentit tietyille tuotemerkeille.

Alennuskoodisivustot ja kaikki myynnit, joissa käytetään kuponkikoodia, palkitaan kilpailukykyisillä ja joustavilla provisioprosenteilla.

Hae nyt

Lataa meidän sovellukset

Osta ympäri vuorokauden käyttämällä applikaatiota. Saavuta tarjoukset & osta viimeisimmät liikkeessä.

Lataa App Storesta Lataa Google Playsta

Uutiskirjeen tilaus

Loading
Hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal logo Klarna logo
Vieraile yrityksemme sivuilla   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports Fashion Plc, Kaikki oikeudet pidätetään.
Loading